Daca nu vizualizati corect acest e-mail gasiti versiunea online aici

 

Stimati clienti,

 

Am imbogatit programul Slope pentru analiza stabilitatii versantilor si taluzurilor cu noi module care aduc o valoare deosebita acestui program, oferind astfel un instrument complex de analiza integrat intr-o singura interfata.

 

Dynamic Analysis: FREE

Metoda numerica pentru analiza stabilitatii taluzurilor in conditii seismice pentru integrarea directa si suprapunerea modala, calcularea deplasarilor permanente ale maselor de alunecare prin integrarea acceleratiei relative, generarea de accelerograme artificiale sau importarea accelerograme REXEL si record ITACA.

Slope 3D: FREE

Generarea modelelor digitale 3D plecand de la fisiere GIS, DXF sau Text.

DEM - Discrete Element Method: FREE

Model numeric avansat pentru analiza stabilitatii taluzurilor in conditii statice si dinamice. Model de calcul sofisticat de analiza lineara si nonlineara cu distributia statelor tensionale in baza comportamentului terenului ductil sau fragil.

M.R.E. (Mechanically Reinforced Earth): FREE Proiectarea si verificarea lucrarilor de sprijin din pamant armat. Sunt efectuate verificari la: smulgere si rupere pentru ranforsari de tip bara, fasie si geosintetice, stabilitatea locala (Tieback), stabilitatea globala (Compound), verificarea la alunecare a unui corp rigid, sarcina limita si rasturnare. Normative prevazute: NTC2008, GRI (Geosynthetic Research Institute), BS8006/1995 (Code of practice for strenghtened/reinforced soils and other fills), FHWA (Federal Highway Administration).

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare!

Telefon: 0040 737283854

e-mail: romania@geostru.com

            Contact web

 

Dezabonare newsletter

www.geostru.com