Daca nu vizualizati corect acest e-mail gasiti versiunea online aici

 

Noul software EasyRefract

EasyRefract este programul dezvoltat de GeoStru Software pentru interpretarea măsurătorilor de seismică de refractie cu metoda reciprocă si reciprocă generalizată (G.R.M.).
Definirea profilului amplasării este foarte flexibilă si nu impune restrictii privind numărul de bătăi de utilizat în analiză.
Programul a fost astfel conceput încât să ghideze utilizatorul prin fazele de analiză permitând controlul complet al procesului operativ. Programul are de asemenea integrat un sistem de localizare foarte eficient care permite si editarea fotografiei aeriene a zonei în care se fac măsurătorile.
Datele prelevate sunt extrase direct din fisierele generate de aparate (formate SEG2, SEGY, SU, etc.) si diagramate pentru a oferi utilizatorului identificarea primelor date sosite care pot fi, de asemenea, inserate si manual sau cu operatii copy/paste.
În functie de identificarea primelor date sosite, programul poate realiza analiza de regresie si identifica graficele timpilor de parcurs. Prin această fază de analiză timpii de sosire sunt asignati refractorilor corecti.
După constructia graficelor timpilor de parcurs si indentificarea vitezei de propagare a semnalului seismic în stratele terenului se aplică Metoda Reciprocă Generalizată. Această metodă se bazează pe cercetarea, în diagrama timpi-distante, a unei distante intergenofonice XY optime, astfel încât razele seismice provenite de la puncte de energizare, pozitionate în mod simetric la extremitătile aplasamentului, ajung de la acelasi punct al refractorului la geofoanele pozitionate în X si în Y. Pe lângă căutarea automată a lui XY optim, EasyRefract furnizează, pentru valorile XY admisibile, graficul functiei viteză cu deviatia standard pentru fiecare regresie asociată si graficul functiei timp-adâncime cu valoarea de rugozitate. Continuare...

Nu ezitati să ne contactati pentru oferte personalizate de aparatură si software!

Telefon: 0040 737283854

e-mail: romania@geostru.com

            Contact web

 

Dezabonare newsletter

www.geostru.com